MANGOTUOREJUUSTOKAKKU

1 pkt kaurakeksejä
1 dl Margariinia

Murskaa keksit ja sekoita ne pehmeän voin kanssa tasaiseksi seokseksi. Painele irtokakkuvuoan pohjalle (Kakkuvuoan pohjalle kannattaa laittaa leivipaperi tai kelmu).

200 g = 1 pkt Valio Viola Mango-tuorejuustoa
2 dl = 1 prk Vispikermaa
5 liivatelehteä
3 rkl (olisi saanut olla enemmän) Piltti mango-sosetta
300 g valkosuklaata
0,5 dl sokeria

- Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
- Vatkaa kerma ja lisää siihen sokeri.
- Sulata suklaa. 
- Yhdistä suklaa, tuorejuusto ja kermavaahto. 
Sulata pehmenneet liivatteet 3 rkl mango-sosetta ja lisää sitten tuorejuusto-kerma-suklaa seoksen sekaan ohuena nauhana. 
- Kaada seos keksien päälle, peitä hyvin esim. kelmulla ja anna hyytyä vähintään 4 h jääkaapissa.