Taas on pieni tauko ollut blogiin kirjoittamisessa. Minuun iski kaamean väsymyksen lisäksi jokin ihmeellinen kuolemantauti taas kerran. Ensin ole kurkku kipeä, sitten alkoi yskä joka ei vieläkään ole parantunut kunnolla, vaikka kahta antibioottia syön. Keuhkokuume näytti olevan, mutta itse epäilen kurkussa kasvavan joko lisäksi tai ainoana yskän aiheuttajana jonkinlaiset risat. Varsinkin öisin mokoma yskä vaivaa (ja kuorsaus, muttei onneksi minua) ;D

Myös pahoinvointi on välillä vaivannut niin ettei ole kuin voinut maata paikallaan ja silti on maailma pyörinyt, päätä särkenyt ja oksettanut.

Jottei kipeänä olo olisi tylsää, on myös kylpyhuoneremonttia puuhattu reilun viikon ajan. Suihku- tai oikeammin koko kylpyhuone on pois käytöstä. Kämpässä onneksi on kuitenkin toinen vessa. Tilanne kuitenkin on aiheuttanut pientä sekaannusta kun  keskellä yötä kaameassa pissahädässä suuntaan lähimpään vessaan, ja sieltä etsin pönttöä, jota ei ainakaan vielä ole! Ehkä ensi viikolla. Jännnnitystä riittää kun kaikki menee uusiksi kylpyhuoneessa ja kalusteet uusiksi pikkuvessassa. Ihanan jännittävää.