Tai en minä tiedä mitä se on. Itsekkyyttä vai jotain muuta? Epätietoisuutta? Uskonto tai aate, jota ei kuitenkaan kysyttäessä ilmoita? Vai aitoa idioottimaisuutta? 

Kommentteja uudesta elinsiirtolaista, joka muuten on voimassa jo 26 maassa: 

Voitte haukkua itsekkääksi tai miksikä vaan mutta mä en todellakaan halua että mun lasten ruumiita silvotaan (Ensinäkin muistathan että lapsesikin saattaa tarvita elinsiirtoa ja toiseksi jos niin surullisesti kävisi että lapsesi kuolisi, tehtäisiin hänelle aika suurella varmuudella ruumiinavaus)

- On vain hyväksyttävä että kaikkea ei voi saada niin vaikeaa kuin se onkin tämän päivän ihmiselle ymmärtää. Kuolema on hyväksyttävä osana elämää. Moni ihminen varmasti haluaa mennä ns. kokonaisena hautaansa. (Mennä kokonaisena matojen ruuaksi/uuniin... Toivottavasti sinulta ei ole poistettu umpisuolta tai hammasta, ethän ole silloin enää kokonainen)

Vuosikymmeniä on kauhisteltu natsien tapaa hyödyntää holokaustin uhreja tai kiinalaisten kuolemaan tuomittujen ruumiiden kohtaloa. Nyt ruumiinryöstäjät ovat täälläkin. Voi aikoja, voi tapoja! (Voiko tähän enää sanoa mitään...)

Siis aivan älytöntä jo se, että mainitaan juuri luovuttajille olevan maksutonta! Päinvastoin kyllähän siitä pitäisi periä pieni palkkio! Vaikka kyseessä olisikin kuollut ruumis, niin onko se oikeasti nyt inhimillistä että ruumis luovuttaa elimiä ilmaiseksi ja sitä myöten on myös ruumiinsa loukattu (suorastaa raiskattu). Siihen nähden kyllä siitä pitäisi edes pieni palkkio vastineksi saada, vaikkapa siltä potilaalta tarvitsevalta. (Elinkauppako on hyvä idea..)

Elinsiirtojen tekeminen varakkaalle yritysjohtajalle tai hyvillä vakuutuksilla varustetulle henkilölle on sairaalalle hyvä bisnes (Muuten hyvä, mutta ainoastaan HUS:ssa, eli julkisella puolella tehdään Suomessa elinsiirtoja, ei siis voi ohittaa normaalia jonoa)