Aamusella kävin tervehtimässä ensi viikoista uinti-kaveriani "Rasmusta". Meitä piti olla paikalla useampikin heppu, mutta loppujen lopuksi kellään ei ollut tietoa, että olemme edes tulossa ja ei meitä sitten ollutkaan muita paikalla. Hieman siinä käänsin ja väänsin poikaa, ja onnistuin loukkaamaan jalkanikin häntä nostellessa. Onneksi ei mitään vakavampaa :)

Sitten P:n kotosalle katsomaan ylppärivalmisteluja. Hyvinhän siellä juhlat valmistuivat. Juttelin P:n ja hänen äitinsä kanssa tovin ja siitä sitten kaupoille.

Shoppailuterapiaa Myllyssä ja Länsikeskuskessa. Muutama paita ja sen sellaista löytyi. Yksi jakkupuku jäi harmittamaan.. Kauppareissun jälkeen olin aivan puhki, siis aivan loppupuhki kulutettu.

Vielä hengen ravintoa kirkon ja ehtoollisen muodossa. Ihan kaunis, pieni, iltakirkko. Eräs humalainen meinasi rikkoa hartauden mutta kaikkihan ovat tervetulleita Herran huoneeseen. Käväisin ehtoollisella, mikä sitten olikin huonoa huonompi idea. Vatsa aaaaivan ympäri ja sekaisin. Kamalat tuskat. Auts.