Nyt oli niin huonot reseptit, että tarjoilen pääasiassa vain kuvia.

Suklaa-macaronsit paistumassa.

 

Nyt ovat macaronsit saaneet täytteekseen suklaafudgea, eli kinuskista suklaata. Samassa  kuvassa myös konvehdit odottamassa kotiin viemistä. 

 

Suklaa-pähkinäbrownies

175 g suklaata

175 g voita

1-1,5 dl hasselpähkinärouhetta (käytin mantelirouhetta ja vain desin)

1-1,5 dl saksanpähkinärouhetta (itse käytin taas vain desin)

3 munaa

2,5 dl sokeria

0,5 dl vehnäjauhoja

Vaahdota sokeri ja munat. Sulata voi + suklaa, lisää pähkinät. Yhdistä.

Lisää lopuksi vehnäjauhot. Paista 160 C uunissa 20-25 min tai

kunnes brownie on keskeltä pehmeä ja reunoilta kiinteä.

Kuvassa siis taikinana:

 

Konvehdit kertakäyttävuuissa.

Suklaakonvehteja muoteissa tehtyinä: