Nyt oli niin huonot reseptit, että tarjoilen pääasiassa vain kuvia.
Suklaa-macaronsit paistumassa.
Nyt ovat macaronsit saaneet täytteekseen suklaafudgea, eli kinuskista suklaata. Samassa kuvassa myös konvehdit odottamassa kotiin viemistä.
Suklaa-pähkinäbrownies
175 g suklaata
175 g voita
1-1,5 dl hasselpähkinärouhetta (käytin mantelirouhetta ja vain desin)
1-1,5 dl saksanpähkinärouhetta (itse käytin taas vain desin)
3 munaa
2,5 dl sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
Vaahdota sokeri ja munat. Sulata voi + suklaa, lisää pähkinät. Yhdistä.
Lisää lopuksi vehnäjauhot. Paista 160 C uunissa 20-25 min tai
kunnes brownie on keskeltä pehmeä ja reunoilta kiinteä.
Kuvassa siis taikinana:
Konvehdit kertakäyttävuuissa.
Suklaakonvehteja muoteissa tehtyinä:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.