On hieman blogin pitäminen jäänyt. Olen nimittäin hiukan kyllästynyt koko blogiin. Ehkä hetkellisesti, ehkä loputtomasti. Katsellaan mitä päivät tuovat tullessaan.

Yleisesti olen ollut kovin väsynyt. Uusi lääke, mitä olen nyt saanut on kovin väsyttävä. Samoin tämä kuumuus ja liika työnteko. Perjantaina oli hieman kärhämää työpaikalla. Sen jälkeen otin kaikki ylityöt aikana takaisin ja suuntasin labraan antamaan luuydinnäytettä. No viikonloppu on mennyt sen mukaisesti. Aika humalaisesti kipulääkkeistä. Ihan sininen koko selkämys. Auts. Olisi ollut myös tuon selkäpiikin vuoro, mutta yritän vielä ylipuhua lääkäriä luopumaan jo tästä kidutuksesta. Selässä on muutenkin ollut vaikeuksia löytää pistospaikkaa ja nyt on se kaamea arpikin makuuhaavasta tiellä.

Olen tosi onnellisessa asemassa että pääsin tämän uuden biologisen lääkkeen kokeiluryhmään. Toivon että kokemuksistani on hyötyä, niin että saadaan ko lääke markkinoille tässä sanotaan muutaman vuoden sisään. Kahta biologista lääkettä olenkin jo saanut aiemmin ja nyt osan tätä vuotta niin jotain kokeilulääkettä. Sillä tavallahan nämä lääkkeet ovat erikoisia, etteivät oikeastaan okseta, aiheuta hiustenlähtöä tai aiheuta muita sytostaattien/varsinaisten syöpälääkkeiden yleisistä sivuvaikutustsista.

Summasummarum: Väskättää, närästää, särkee ja on sokerihumala liiasta namista :D