Aattona päätimme vihdoin toteuttaa lapsuuden askartelumuiston eli vanhat kunnon silkkipaperi lumihiutaleet. Hailakoita olivat Tiimarin paperit, mutta niin vain pienellä taittelun muistelulla saimme askarreltua hienoja hiutaleita. Seuraavaksi oli tarkoitus ripustaa hiutaleet, mutta kaikki sinitarra oli joko loppu tai hävinnyt. Mietimme eri vaihtoehtoja liimata paperiliimalla, vedellä tai perunalla hiutaleet, mutta loppujenlopuksi teimme niistä lankaan ketjuja ja ripustimme ikkunoihin. Ikkunoista ja pattereista tulevassa ilmavirrassa ne pyörivät todella kauniisti! Hienompia kuin sinitarralla olisi tullut.

Eräs ystäväni oli lukenut/nähnyt jossain että ikkunoihin voi tehdä talvimaisemia (kevyt?)piimällä. Sitä en vielä ole kokeillut. Taitaa tosin löytyä vain hyla-maitoa ja kermaa ;)

Ostin myös monen mielestä varmasti tunnelmantappajan ja maailman tuhoajan, eli muovikuusen. Se nyt oli tässä tilanteessa ainut vaihtoehto allergian ja kipeän jalan vuoksi. Löysin juuri sopivan koristelemattoman n. 40-50cm korkean pikkukuusen, johon sitten ahdoin 40 kynttilää, reilut kymmenen huopakoristetta ja mm. tähden. Kyllä on kuusi jouluinen ja hieno, vaikka itse sanonkin.

Aika on kulunut muuten pelaillessa, syödessä ei-niin-jouluista ruokaa ja katsoessa elokuvia. Ulos ei näillä ilmoilla ole pyörätuolilla asiaa.

Mukavaa Tapaninpäivää kaikille!