Torstain ja perjantain välisenä yönä ei oikein nukuttanut, kun jännitti seuraavan päivän puuhat niin kovasti. Perjantai-aamuna sitten lähdin ajelemaan kohti Vantaata ja CloettaFazeria:
 PB140535.jpg
Siellä saimme tutustua mm. erilaisten suklaalevyjen, erikoiskonvehtien ja patukoiden valmistukseen, maistella vatsamme täyteen erilaisia suklaita, niin vanhoja kuin uutuuksiakin. Koko kierroksen meillä oli oppaana viidennen polven Fazerilainen Majlen Fazer, joka osasi tietysti perheenjäsenenä kertoa paljon asioita suklaasta ja sen valmistamisesta. Hän oli myös viimekeväänä käynyt suklaan kotikonnoilla Equadorissa ja kuvannut matkastaan mielenkiintoisen videon. Saimme myös maistella kaakaovoita, kokonaista kaakaopapua, nibsejä ja 100 % suklaata. Mielenkiintoisia, muttei kovin maukkaita maistiaisia.  Saimme myös kuunnella mielenkiintoisen luennon Fazerin brandeista ja myynnistä. Oli todella hauska tietää mitä ja millaista suklaata suomessa syödään. Meille muuten tarjottiin valtavan hyvää piirakkaa ja Kreikkalaista-salaattia lounaaksi. Itse tehdastiloissa ei tietenkään saanut kuvata, joten alla kuvia Fazer-kaupasta:
PB140538.jpg