Ensin omaa ( . ) Kiitos kaikille kommentoijille ja tsemppaajille taas kerran! Pääsin eilen syömään ulos, vaikka kyseessä nyt olikin vain huoltoasema, niin oli se silti piristystä. Huomenissa on tulossa ystävä käymään ja suunnitelmissa on Prinsessamuffineja ja tortilloja, nam!

Imme voisi kommentoida mieluummin kärkeviä viestejään omalla nimellään tai yhteystiedollaan... Mielelläni puhun homeopatiasta hänen kanssaan.

Muuten kotosalla olen puuhastellut kanavatyön, kirjojen, tietokoneen ja television parissa. Aika paljon on tullut myös mukavia lehtiä eri järjestöistä, joita olen innolla lueskellut. Aamuisin olen nukkunut jos mahdollista pitkään ja koittanut tuhota aikaa myös dvd:n parissa.

Sitten lupaamani asiaa: Syöpäjärjestöt ovat aloittaneet internetissä toimivan palvelun neuvontahoitaja.fi. Kyseisessä palvelussa syöpään erikoistuneet terveyden- tai sairaanhoitajat vastaavat yleisluonteisiin syöpään liittyviin kysymyksiin verkossa, sähköpostitse ja puhelimitse. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus, palveluun tulee rekisteröityä ja myös aika pitää varata. He eivät kuitenkaan pysty ottamaan kantaa hoitoihin tai tekemään diagnoosia. Varattavat ajat ovat 45 minuutin pituisia ja niitä näyttäisi tällekin viikolle vielä olevan vapaana kuusi kappaletta. Eniten minua tässä pavelussa kiinnostaa sen todellinen tarve. Onko tosiaan Suomessa niin huono tilanne etteivät ihmiset voi soittaa heitä hoitavaan sairaalaan, joka kuitenkin voi ottaa kantaa juuri minun tilanteeseeni, joka tietää taustani ja joka voi määrätä jatkotutkimuksia, lääkkeitä ja hoitoja? On totta että lääkäri on todella vaikea, jos ei mahdoton saada kiinni. Itse kuitenkin soitan aina ensin polille ja kysyn onko lääkäri paikalla, voisiko hänelle jättää soittopyynnön yms. Samalla voin kysyä puhelimeen vastaavalta sairaanhoitajalta mieltäni askarruttavia asioita, samoin infuusio-/sytostaattipolilta ja 24 tuntia vuorokaudessa osastolta. Taidan olla siinä suhteessa hyvässä asemassa..