Oli synkkä ja myrskyinen yö, ainakin täällä Halikon metsissä. Tuuli puhaltaa niin että välillä pitää ikkunasta katsoa onko auto enää pihassa. Kaamea keli. Sade ropisee ja tuuli vinkuu. Kokoajan olen valittanut että nukuttaa, no nyt väsyttää, mutta nukkumisesta ei tule mitään. Onpa kätevää ;)

No limua riittää ja netin maailma on ihmeellinen. Tänään siis aion lekotella vain kotosalla. Ja siivota. Ja käydä kaupassa. Ja pestä pyykkiä. Mutta siis nämä ovat ainoat puuhat, eivät puuhat kaiken muun lisäksi. Mikä on suorastaan valtavan mukavaa.

Innolla olen mukana tuossa Salainen Leivontaystävä 5 - kierroksessa, jossa säännöt ovat tiukat ja ohjeet hieman erilaiset. Paketit olen jo pakannut. Hieman tulee hinnassa ongelmia: paketin tulisi olla 8 e + postarit ja esim. yksi koristelukynä on jo kymmenisen euroa. Ja onhan pakettiin muutakin mukava laittaa kuin se yksi pursotus/koristelukynä. No toivotaan pakettien olevan mieluisia.

Kivoja kirjoja lukemassa. Salaisen kirjaystävän lähettämää Vaimo kävi lääkärissä ja sen vastapainoksi Liza Marklundin uusinta: Paikka auringossa (Plats i solen). Taidankin siispä siirtyä kirjojen ääreen. Kello on 5.20. Kuitti :)