Nimimerkki Toveri oli käynyt kommentoimassa blogiani olisikohan ollut eilen. Olisi ollut tietysti mukava jos henkilö olisi kertonut oikean nimensä, kun kerran tuntee minut lähemminkin? Ainakin sen perusteella, että osasi kommentoida ulkonäköäni. En myöskään nyt tiedä oliko kommentti tarkoitettu positiiviseksi vai negatiiviseksi. En kuulemma ainakaan näytä sairaalta, mikä tosiaan on positiivinen asia, mutta joku asia kommentissa jäi minua vaivaamaan... No taidan olla vainoharhainen... tai sitten en vain pidä siitä että ruumiinrakennettani kommetoidaan ko. sanoilla. 

Suussa oli inhottava paise. Se oli asia, josta tulin kirjoittamaan ennen kuin huomasin kommentin. Se on suorastaan ikävää. Onneksi sain päivystysajan hammaslääkäriin, joka puhkaisi sen ja antoi antibioottiannoksen. Jouduin myös hakemaan lääkkeet tähän nuhaani. Niin se vaan bakteeri oli päässyt poskionteloihin ja nieluun. Toivotaan että moiset ropit tehoavat pian. Harmi ettei lepo tälläkään kertaa riittänyt hoidoksi.

Eilen kokkailin konsentroidusta eikun kon... no kuitenkin... -maidosta maukasta pannukakkua! Oli oikeasti tooodella makeaa vaikken enää lisännyt sokeria, kun sitä kerran maidossa on jo mukana.