Paljon on kulttuuria koettu.

- Viikonloppuna vierailin näyttelykeskus WeeGeessä. Nähtävää oli niin paljon että uudestaan on mentävä. Kävimme Espoon modernin taiteen museo EMMAssa katsomassa Viivi & Wagner -näyttelyn, kellomuseossa, lelumuseossa, valokuvagalleriassa ja lähes juoksimme läpi huippukiinnostavan Espoon kaupunginmuseon Ötzi-näyttelyn. Siellä muuten kerrotiin myös millaista elämää elettiin nykyisellä pääkaupunkiseudulla Ötzin aikaan.
Aina pitää käydä museokaupassa ja tuollahan niitä riitti useampiakin ja museokahveetkin juotiin. Pian toivottavasti uudestaan!
 
 
- Keskiviikkona olin, useiden ystävieni yllätykseksi kouluttautumassa Turun kultuuripääkaupunkivuoden vapaa-ehtoiseksi. Monenmoista hommaa olisi tarjolla saunan lämmityksestä näkövammaisten opastamiseen, joten valinta tulee olemaan vaikea, että mihin sitä ryhtyisi. Paljon oli innokkaita ihmisiä mukana, ja jo nyt on kouluttautunut lähes 300 vapaaehtoista!
Lähde sinäkin mun kanssa tekemään parjaamaani kulttuurivuotta: http://www.turku2011.fi/
 
- Kirjoja olen taas lukenut paljon, mutta niistä myöhemmin lisää!
 
- Minä, tai siis toilailuni on nyt sitten painettu osaksi sidottua kirjaa:
 
 
Lopuksi kiitos kaikille kommentoijille. Viestejä on ihana lukea, mutta väsymys vie terän vastakommenteista. Nytkin vapaapäivänä nukuin kello 22-14!