Tämä lasten kanssa työskentely kun on minulle mieluista, niin olen suunnannut nokkani nyt lasten leikkausosastolle. Paljon on tullut jo viikossa opittua uutta ja paljon nähtyä. Vauvakuume vaivaa kovasti kun täällä pikkuisia sylittelee. Muutama tosin on ollut "hieman" liian pieni minun makuuni. Keskosia on tosiaan useampi ollut. Sääliksi käy montaa pientä ja suurempaakin kulkijaa. Ikä ja koko skaala on siis melkoinen kun lähdetään 700g ja päästään hieman yli sataan kiloon. Pääasiassa kuitenkin liikutaan parissakymmesessä kilossa ja n. viidessä ikävuodessa. Hiukset vaan tahtovat mennä lyttyyn kun myssyä pitää aamusta iltaan. Vaatteiden valinta ei myöskään ole kovin hankalaa; aamulla kiitää autolla töihin ja iltapäivällä samoilla vaatteilla kotiin. Töissä vaan ottaa joka aamu hyllystä puhtaan ja silitetyn vaatekerran sukkineen.

Kohta alkaa olla päivä pulkassa. Ehtii jopa blogia kirjoittamaan tänään. Ainakin tällä hetkellä. Minä hetkenä hyvänsä voi puhelin soida ja se on sitten menoa. Kyllä täällä taitaa kuukauden viihtyä. Sitten suunta taas uusiin seikkailuihin.

Mukavia päiviä kaikille lukijoille, erityisesti Satakunnan mielisairaalakaupunkiin.(Turussa sanotaan että jos ei ole päässä kaikki kotona niin ollaan karattu Kupittaalta, Salossa Märystä (Halikko), mutta mistä Satakuntalaisia pikkulapsia varoitetaan?)