Toivottavasti kukaan ei ole ollut katsomassa pohjapäivitystäni. Kokeilin ainakin viittä pääsiäispohjaa. Kamalasti minulla on toivomuksia pohjan suhteen mm. kahdella puolella laatikot, jotta kaikki kivat laatikot näkyvät. Sopivan leveä, ettei kuvat tule yli jne. Nirsoko olen? No nyt on kiva. Saapi kommentoida :)

Kuvia lupailin. Kaksi kokeilua mahtui viikonlopulle. Feta-kasvispiirakka, jossa fetaa, tuoreita herkkusieniä, tomaattia, kahta paprikaa, kesäkurpitsaa. Pohjan nappasin kaupan pakastealtaasta. Tämä kokeilu epäonnistui täysin. Aivan liian suolaista. Harmitti kovasti ja vannoin etten enää ikinä tee. Kuvakin on ruma...

Toinen keitos taas onnistui enemmän kuin hyvin. Päätin kokeilla suklaa-juustokakkuun purkillista soseutettuja mangoviipaleita (siis säilykemangoa muusiksi). Ja oli todella hyvää. Suklaata laitoin kaksi pikkupussia eli siis 240g taloussuklaata. Olen alkanut kokeilemaan eri tuorejuustoja ja voin vannoa että niissä on todella paljon eroja! Kokeilkaapa. Kermaa yksi 2dl puteli, liivatteita 5 kpl oli sopiva, ja tuorejuustoa 250g. Ja hyvee ol! Kuvassa näkyy pieniä suklaahippuja. Ovat tainneet jäädä sulamattomina joukkoon, mutta tekevät kakusta yllätyksellisen. Pohjana muuten digestive-suolaton voi. Kermavaahdon kun olisi vielä jaksanut tuohon vatkata, niin annos olisi ollut kauniimpi.

 

Viimeinen kuva on todella arvoituksellinen. Kaksi neitiä näppärää ovat kasvattaneet munia vedessä. Innolla niitä on seurattu niin ettei olisi saunaan, nukkumisesta puhumattakaan voinut mennä. Silmä tarkkana odotettiin kuoriutumista. Kuvan ottohetkellä tiput ovat olleet maksimiajan ja ne saa ottaa pois vedestä. Aika hyvin ovat molemmat tipuset kuoriutuneet. Ensimmäiset poksahdukset kuuluivat jo kymmenen tuntia "istutuksesta".