Täällä suunnalla vatsaa vaivaa vatsavaiva. Ruoka, eikä juoma ole lainkaan pysynyt sisällä ja kivut ovat olleet sietämättömät. Nukkuminenkin on kärsinyt, samoin tietysti tässä kuumuudessa töiden teko.

Ensin ajattelin, että olen saanut Kiinalaisesta ruokamyrkytyksen, mutta kun eilen en enää pystynyt vatsakivulta kävelemäänkään arvasin oireiden tulevan muusta. Koko ajan muutenkin on oireet viitanneet suolistossa olevaan verenvuotoon, joten osasin viimein yhdistää kaiken jo vuosi sitten minua vaivanneeseen vuotavaan vatsahaavaan...

Viime aikoina on stressi ollut erittäin erittäin kova, ja viimeisen sykäyksen sairaudelle näytti antaneen kipulääkkeen nappaaminen tyhjään mahaan, joten ei ole ihmekään että vatsa temppuilee. Ja tietysti olen nyt ollut töiden vuoksi kaukana kotoa, ja ilman asiaan auttavaa lääkettä.

Eilen vihdoin tekstiviesti konsultaation perusteella, eräs ihana ystävä määräsi minulle lääkettä, joka auttoikin nopeasti! On todella ihmeellinen tunne kun pystyy nukkumaan, kävelemään ja jopa syömään!

Tänään kävin onnellisena vatsakivun helpottumisesta katsomassa ihanaisia alpakoita, pässejä, lehmiä, laamoja, pikkupossuja (jotka nukkuivat), lampaita ja aasia. Samalla reissulla törmäsin maailman rauhallisimpaan ja ihanimpaan kissanpentuun. Joka vain nukkui ja näki onnellisena unia.