200 g | voita | |
2 dl | sokeria | |
3 kpl | munaa | |
3 dl | vehnäjauhoja | |
2 tl | leivinjauhetta | |
2 tl | vaniliinisokeria | |
2 4 | fazeriina-suklaalevyä TAI fazeriina-suklaapatukka |
-Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
-Lisää munat yksitellen.
-Sulata puolet suklaasta ja rouhi toinen puolikas.
-Sekoita kuivat aineet keskenään, myös suklaarouhe.
-Sekoita vähän jäähtynyt sulatettu suklaa taikinaan.
-Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
-Annostele vuokiin ja paista n. 220 asteessa n. 10-15 min. Olivat hitaita kypsymään, joten ensi kerralla alempana tai pienemmällä teholla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.