Taas on yksi viikko takana. Ihan suhteellisen mukava, mutta aika kiireinen välillä. Jalka vaivaa enemmän kun ilmat turvottavat koipea. Vointi on muutenkin väsähtäneempi, mutta onneksi kuivuminen (siis liian vähäinen juominen) nostaa hemoglobiinia ;) Ikävä kyllä vaan nuo minut tuntevat lääkärit katsovat samalla aina myös noita kuivumisesta kertovia natriumeja, kaliumeja ja keratiniiniarvoja. 

Tiistaina, ukin nimipäivänä, oli Suklaayhdistyksen maistelu. Viimeksi oli minun vuoroni tuoda suklaat, mutta tällä kertaa toinen jäsen toi sokkomaisteltavat tuotteet. Tosi, tosi monenlaisia maisteltavia oli tämä jäsen tuonut. Vielä ulkomailtakin!
 
Nyt taitaa suklaatuulissa olla marjaiset maut in,
 
Tupla red (Tupla-suklaata ja mustikkaa, vadelmaa ja boysenmarjaa)

 

 

Kismet raspberry cheesecake (vadelmaa)

Xylimax raspberry (vadelma!)

M&M´s razzberry 

Alkuviikko meni muutenkin erilaisia opiskeluhommia kirjoittaessa ja hyviä tuloksiakin sain aikaiseksi! Jee, toisesta kurssista 4 ja toisesta 5. Asteikon siis ollessa 1-5. Onhan tässä samalla tullut opittua monenlaista, mutta pääasiassa kaikenlaiset nuo kirjalliset työt ovat sellaista saman asian toistamista. 

Torstaina sitten tapasin piknikin merkeissä erään hyvin vilkkaan 7 kk vanhan kääpiön, joka kyllä liikkui kuin mato ryömien edestakaisin :D Hyvät olivat eväät ja ilma suosi ulkoilijaa. Kaunis on tuo Ruissalon saarikin. 

Hieman harmittaa, kun en saanut aikaiseksi osallistua tänään olleeseen KLL-tapaamiseen. On vain niin kuumaa ja raskasta ja asiasta olisi pitänyt sopia puhelimitse, mikä ei todellakaan ole minun tapani toimia.. Harmillista.