Kiitos kaikista kommenteista edelliseen postaukseen. Itse olen tyytyväinen lähes kaikkiin, tai no okei itsekin listasin sairastuessani niitä kommenteja, joita en halua kuulla: http://prognoosi.vuodatus.net/blog/188345/sammakoita/

Kävimme alkuviikosta pienellä porukalla aikuisten syöpä- ja veritautien osastoilla kertomassa enemmän tukihenkilötoiminnasta. Oli ihan mukava ja hedelmällinen keikka, sillä jopa tapasimme yhden "tuettavan" ja pölötimme hänen kanssaan varmaan pari tuntia :D Torstaina taas oli tämän meidän paikallisen kerhon ;) kokoontuminen. Uintia ja maittavaa sapuskaa. Tosin uimapaikka, ns. kylpylä, oli todella liikuntavammaisystävällinen, nimittäin ainut hissi oli kuulemma rikki, eikä muita ollut, joten pääsin aluksi vain yhteen altaaseen ja n. 45 minuuttia odotettuani toiseen, jossa oli menossa joku ryhmä. Sinänsä aika omituista, että a) kauankohan ko. hissi on/on ollut rikki, b) onko asian hyväksi tehty jotain c) voisiko EDES hissin oveen laittaa asiasta tiedon d) entä jos olisimme olleet kauempaa tulleita hotellivieraita, kiva ylläripylläri.

Pakkanen kiusaa minua suuresti. Vaikka kuinka pukee, tuntuu että kuolee kylmyyteen. Nokka valuu verta solkenaan, eikä se tyrehdy kun ilma on niin kuiva (ja trompparit matalalla) sekä nyt mulla on nuha. Kaamea rehellinen räkätauti! Se tuli ihan varmasti kun uinnin jälkeen menin kylmään autoon. Tiedän juu että kyseessä on virustulehdus, mutta silti kylmällä on varmuudella sormensa pelissä.