Kurkku on edelleen kipeä. Suu onneksi paranemaan päin. Tinkerbell toivoikin kuvaa toista laatikosta ja saamanne pitää :)

1410154-boite-a-beaute_GD.jpg

Eli kyseessä on "kauneslaatikko", joka on jaettu neljään lokeroon. Siellä saavat asua kaikenlaiset hiusnipsut, ponnarit ja soljet. Iloisen värinen ja sopivan kokoinen!

Eilen oli kovin kiireinen päivä ja juoksentelin pään kolmantena jalkana eestaas. Nyt onneksi tänään osasin ottaa itselleni aikaa ja lähteä töistä tuntia aiemmin, jotta ylityötuntin määrä ei olisi enää lisää kasvanut. Vanhukset kärsivät tästä valtavasta kuumuudesta ja sairaimmat joutuvat turvautumaan sairaalahoitoon :( Pakko se on itseäkin välillä muistuttaa juomisesta. Kuitenkin töissä hikoilee ja tauot on vähissä, niin helposti käy niin että illalla alkaa miettiä ettei ole tainnut mitään oikein juoda..

Ostelin viikonloppuna lentolippuja, että pääsen palailemaan purjehtimasta isoilta meriltä. Jännitys tiivistyy, että onnistuukohan reissu.. On niin paljon kuitenkin näitä mutkia matkassa esim. etten sairastu, etten tarvitsisi verta ulkomailla (kun eivät täältä suomesta sitä kuitenkaan anna mukaan ;)) ja että kaikkia lääkkeitä on mukana riittävästi. Siis myös tarvittaessa otettavia. Kaikki lekurit on lomalla, joten huh huh. En ole uskaltanut aiemmin ostaa lentolippuja enkä mitään muutakaan tarvittavaa, kun niin pelottaa tuo etten pääsekään. On nimittäin viimeinen mahdollisuus osallistua näihin purjehduskilpailuihin, seuraavan kerran olisin jo seniorisarjassa ;)

MUOKS* Niin tosiaan sammakoksi kutsumani sairaustila on siis suun hiivatulehdus eli sammas. Candida Albicans on yleisimmin aiheuttajana.