Eilen kävimme vertaistukimatkalla Isossa-Omenassa H:n kanssa. Reissu meni oikein hyvin, en väsähtänytkään kun istuin pyörätuolissa. Reissu oli omasta mielestäni kaikinpuolin onnistunut, no pieniä eksymisiä lukuunottamatta. Löysin P:lle ylppärilahjan, pieniä tuliaisia itselleni ja lähimmäisille :)

Tänään nukuin hyvin hyvin sikeästi reilusti yli puolenpäivän. Puhelinkin oli soinut useampaan otteseen, mutten herännyt. Illemmalla T soitti ja pyysi kahville. Oli mukava jutella kaikenlaisesta, ja muutenkin lähteä pois neljän seinän sisältä ja nähdä ihmisiä. Itse kun ei tule lähdettyä.

Vatsa on taas ilmoitellut itsestään. Ei kestä minkäänlaista ravintoa, kaikki tulee ulos ja hajottaa vähätkin ihot ja limakalvot. Auts. Heikotus jatkuu. Yliopistonapteekista oli vielä voimajuoma loppu. MURR!

Hiuksista: on kummallista löytää vaatteista ja sukista ja kotoa pitkiä hiuksia. Suihkun jälkeen löysin selästä ja jotenkin tuntuu että olisi pitkät hiukset vielä. Välillä jutellessani esim. jonkun kanssa saatan laittaa "hiuksia" korvan taakse.