Jatkan taistelujani tuulimyl... siis lääkäreitä vastaan. Kävin taas yksityislääkärillä kun kaikki yliopistosairaalan lääkärit ovat lomalla ja loput käskevät mennä ensiapuun. Ongelmanani on siis yskä ja hengenahdistus, joka/jotka siis vaivaavat erityisesti vaakatasossa, öisin ja aamuvarhaisella. Kaikenlainen fyysinen rasittaminen on ihan no no, koska henki alkaa käydä tiukaksi. Kyllä olen puhaltanut PEF-mittariin. Ja kyllä pef-arvoni ovat laskeneet enemmän kuin 20 %. Sanoisin että pääsen vain noin 30 % normaalista. MUTTA koska minun mittaisen ja ikäisen naisen normaaliarvo keikkuu siellä 440 l/min paikkeilla ei nykyinen lasku 400 l/min:ssa ole mitään erityistä. Ei auttanut vaikka sanoin normisti puhaltavani vivut kaakkoon.

Seuraava ongelma: hän mittasi kuumeeni, vaikka sanoin että en ole reiluun kolmeen vuoteen mitannut yhtään alle 37 C arvoa. No vastaanotolla se oli minulle aivan normaali: 37.4. Varmuudella siis minua vaivaa tulehdus eikä astma. Vielä kun kaivettiin esiin toinen lempimittarini, eli sinus-scan, jolla siis ultraäänellä kurkitaan poskionteloihin, oli diagnoosi valmis: poskiontelon tulehdus - > sinuiitti. Ei auttanut kertoa, että anatomiastani (?) johtuen vasemmalla puolella on aina nähtävissä ko. laitteella märkää, mutta samalla kertaa otetuissa röntgenkuvissa ei ole mitään nähtävissä. Kuulemma se on vain taitamattomuutta. No viimeksi kun rutisin ongelmaani, oli käyttäjänä korva-nenä-kurkkutautien-lääkäri, joka kenties ko. laitetta osaa käyttää. 

Kuumetta ei ole, eikä muitakaan poskiontelon tulehduksen oireita, siis päänsärkyä, painontunnetta jne. kumartamiskipua. Hengenahdistusta olisi.