Aamulla piti nousta aikaisin ylös, mutta niinhän siinä kävi, että lähes yhteentoista nukuin. Aamiainen ei oikein pysynyt sisällä, joten päätin panostaa lounaaseen. Sain kaverikseni H:n, joten hyvää ruokaa, erittäin hyvässä seurassa oli tarjolla.

Iltapäivällä kävin kirjastossa. Vein T:lle tikkarin ja EDiä, että jaksaa lukea. Hiukan piti samalla piiskata lukemaan, sillä siellähän se istui kavereidensa kanssa juoruamassa. Katsoin mistä kirjastosta saisin haematology-kirjan, ja hoitelin muita kirjastoasioita.

R halusi uudet kengät, joten sinne suunta. Keskustassa totesimme, että kauppakeskus olisi helpompi vaihtoehto. Raisiosta löytyi paljon kaikenlaista mm. uudet kengät jne. shoppailuterapiaa, sanoi eräs samassa jamassa oleva :)

Kauppareissulla väsähdin täysin. Paluumatkan Turkuun nukuinkin auton takapenkillä. T soitteli ja ehdotteli näkemistä. Lähdimme vielä käymään lounaalla. Minusta oli veto aivan pois, on se kumma miten väsynyt sitä on. Ja eihän sitä muut tajua. Kiukuttelin vaan koko matkan, mokoma.

Taas on kovat säryt luissa, suu kipeä ja ihottuma tuntuu vaivaavan varsinkin iltaisin. Inhottavaa. Toivotaan että saan nukuttua, nyt ainakin tuntuu että kun hetkeksi pysähdyn kaadun sänkyyn!

Huh!