Kuinka paljon reseptiä pitää muuttaa että sitä voi sanoa omakseen? No idea tuli Yhteishyvän ruokaliitteestä:

50-150 g suklaata

2 munaa

1 prk = 200 g kermaviiliä 

1 dl (tai enemmän) maitoa

1 dl sokeria (tai hiukan vähemmän)

3 dl vehnäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

0,5 dl juoksevaa voita

Käsketään rouhia, mutta isot palat palavat, joten raasta tai rouhi tosi pieneksi suklaa. Sekoita kulhossa kermaviili, munat, maito ja sokeri. Lisää yhteensekoitetut kuivat-aineet vuorotellen rasvan kanssa. Lisää suklaa. Kääntele tasaiseksi. Itse annoin taikinan turvota, ohje ei niin sano. Ja sitten lisäsin maitoa kun oli niin paksua tahmaa (alkuperäisessä ohjeessa 0,5 dl maitoa). Paista vohveliraudalla. Tappavan makeaa, muista myös vaniljajäätelö ja/tai kermavaahto. 

Huuurrrrrrrr!