... eiku SUOLAHOIDOSSA.

 Aika omituistahan se oli, enkä nyt ihmeparantumista ainakaan vielä ole huomannut. Lattialla oli runsaasti suolaa, joitain senttejä siis. Seinät toki useamman sentin syvyydeltä suolaa. Ilmaan puhallettiin pienikiteistä suolaa. Eli istumaan, jalat suolakiteiden peittoon ja ei kun 40 minuuttia hönkäilyä. Telkkarista olisi saanut katsoa joko ihan normaalitarjontaa, mutta me päädyimme merenelävien dvd-levyyn. Hiukan minun piti leikkiä huoneesta löytyvällä lapiolla ja hiekkamyllyllä ts. nyt suolakidemyllyllä. Ja dinosauruksella. Huoneessa alkoi loppuakohti olla valtavan kuuma ja huono ilma, vaikka meitä ei ollut kuin 6 ja maksimi olisi 8. Huoneesta tulon jälkeen iho oli suolanpeitossa, silmiä hieman kirveli ja suussa maistui suola. Mahdollisimman kauan, vähintään kaksi tuntia tuli olla ilman että itseään liiemmin hinkkaa. Kyllä se vain ennen nukkumaan menoa oli pestävä se suolakertymä iholta ja suusta!

Ei yhden kerran perusteella varmastikaan paljoa voi sanoa, mutta ei se nyt epämiellyttävääkään ollut ja hintaa käynnille tulee normaalisti 20e (joskin tietyille ryhmille esim. opiskelijoille -10%), mutta me olimme varanneet tilan kokonaan itsellemme ja hinta oli siis 90e/6 henkilöä.

Lisätietoa tarjoaa google. Ai niin ja nakunahan siellä olisi kannattanut olla, mutta itse olin MUSTISSA t-paidassa ja housuissa, mikä ei ollut viisasta.