Radio ylex:n sivuilta nappasin. Ainakin omista facebook-kavereista löytyy jokaista määritelmää koskevia ihmisiä! Ja mihin kuulun itse..

Facebook-päivittäjät TOP4

1. Hauskuuttajat
Hauskuuttaja on ihminen, joka päivittää vain hauskoja asioita. He toivovat saavansa mahdollisimman paljon tykkää-painalluksia ja kommentteja. Päivityksiä tulee n. 1-2/viikko. Saattaa kuluttaa päivittämiseen jopa 15min/kerta. Tällaisten henkilöiden päivä, ellei jopa viikko, on ehdottomasti pilalla jos päivitykselle tulee vain pari kommenttia.
Esimerkki: ”Osti Tiger Woodsin 18 parasta reikää, mutta pettyi, kun se ei ollutkaan pornoa.”
 
2. Äidit ja joskus myös mummot
Heillä elämä pyörii vain sen yhden asian ympärillä. Kaikki päivitykset linkittyvät tavalla tai toisella omaan täydelliseen kullanmuruseen. Kaikki itkut, kakat, nälät, askeleet, puheet yms. raportoidaan. Päivityksiä n.1-2/päivä
Esimerkki: ”Huomenna Pena täytää vuoden!!! ♥ ♥ ♥ Vuosi sitten sain pienen "Namun" syliini, 3500 g, 51,5cm /35cm pitkänä. Nyt ollaan älyttömästi opittu taitoja ja kasvettu mittoihin 9200g, 74,3cm /47.4. Nyt tiedän, mitä "äidin rakkaus" tarkoittaa!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥”
 
3. Vanhemmat ”tädit”
Naiset joiden päivitykset liittyvät melko suurella todennäköisyydellä joko ruokaan, lenkkeilyyn tai jonkin toivottamiseen. Päivityksiä harvakseltaan n.3/kk
Esimerkit: ”Olis tuoretta omenapiirakkaa...” tai
”Hyvää kevättä ja vapunaikaa kaikille tutuille ja sukulaisille”
 
4. Kaiken, tai lähes kaiken kertojat
Kaikki kerrotaan (mitä ruokaa, missä ollaan, mitä tehdään).
Tähän joukkoon kuuluvat myös ne, jotka kertovat jotain, mutta jotta tiedät mitä päivitys tarkoittaa, sinun on kysyttävä mitä se merkitsee. Ja ainahan löytyy niitä jotka jaksavat kysyä, "No, mitä on sattunut?" Päivityksiä n.10 tunnissa.
Esimerkit: ”Parikkala” ”Kakattaa" "Huomenna mentävä optikolle aika varaamaan."
"Olen niin onnellinen" "Voi *ittu!" "Oon järkyttynyt!"