En osaa käyttää tätä uutta vuodatusta. Toisaalta jatkuvasti tulee uusia ominaisuuksia ts. esimerkiksi tuon sarjakuvan liittämiseen jouduin etsimään html-koodituksen, mutta nyt tuohon ylle on tullut imagelink-nappi.

Täällä suunnalla on voitu ihan hyvin. Vouluinen tappava vatsakipu alkoi noin viikossa helpottaa. Suun ja nenän limakalvot vuosivat verta myös noin viikon, mutta nekin helpottivat hyvillä paikallishoidoilla. Näytin vaan ihan Karalahden tuomioon johtaneelta kuvalta Bepanthenit nenästä pursuten :) Nyt on taas suu rikki, mutta toivotaan että helpottaa.

Töissä ehdin olemaan kaksi yötä. Ihan virkistävää ja sopivan kevyttä minulle. Yövuoroja joissa pääpaino on voinnin seurannalla jne.

Eilen askartelin kalenteria itselleni, kun en ole ehtinyt ostamaan. Sain tammikuun ja helmikuun valmiiksi. Kuvia tulossa kunhan kamera löytyy ja sen siirtokaapelikin muuten. Ostin myös syntymäpäivärahoilla itselleni Kenwoodin yleiskoneen ja olen aivan ihastuksissa siihen. Vaikea oli kyllä löytää sopivanlainen. Kävin kahdessa veikonkoneessa, kahdessa expertissä, kahdessa markantalossa, yhdessä gigantissa ja yhdessä mustassapörssissä! Lopulta löysin sopivan kodin anttilasta. Halusin koneen jolla saa tehtyä ranskiksia JA leivottua. Tuntui olevan mahdoton yhtälö. Aina oli jokotai tai ko. laitteet loppu jne. Toivoin vielä kovasti metallikulhoa ja senkin sain onneksi koneeseen. Eilen suruttelin vehkeellä suklaamuffinsseja. Nam!